Over ons

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als elk succesvol bedrijf zijn ook wij de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zouden we daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat we op deze reis ontzettend veel geleerd hebben en onze diensten in de echte wereld hebben kunnen testen. En onze klanten profiteren van die jarenlange ervaring.

Wat ooit begon als een eenmanszaak opgericht door Hans in 1997. Na jarenlange ervaring op te doen als werknemer bij een bedrijf te Oostende, Besloot Hans om zijn eigen bedrijfje op te richten. Het werd een eenmanszaak die vanaf nul moest worden gerund. In de loop der jaren werd de zaak op gebied van cliĆ«nteel groter en groter. Hans streeft er voor om degelijke service te bieden aan een correcte prijs met kwaliteitsvolle materialen. Wat tot op de dag van vandaag nog steeds onze filosofie is. 

In 2011 Besloot Sven de zoon van Hans mee in het bedrijf te stappen. Na enkele jaren ervaring op te doen bij de dienst na verkoop van het merk Buderus. Tevens werd het bedrijf ook omgedoopt naar een BVBA en werd een naam gekozen "Verwarming Deschryver BVBA" met als slogan "Thuis in techniek".  Door de continue groei van het cliĆ«nteel dit zowel op de particuliere markt alsook op de B2B en scheepvaart werd in 2017 besloten om iemand in dienst te nemen. Ruben is na een perfecte stage periode bij de firma begonnen. Ondertussen blijven wij met passie onze job uitvoeren. streven we naar perfectie, en houden we de leuze (degelijke service aan een correctie prijs met kwaliteitsvolle materialen) in de hand.

In 2020 veranderde onze slogan van Thuis in Techniek naar Uw Partner in Techniek.