Diensten

Verwarming, Sanitair & Koeling

Voor het leveren en plaatsen of herstellen van u verwarming, sanitair of airco installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Dit voor zowel particuliere markt en B2B. Wij zijn erkend reseller van Buderus en Itho Daalderop voor wat betreft verwarming. Op gebied van airco zijn wij erkend reseller van LG en Haier. Wenst u meer info? Wij maken vrijblijvend een offerte op maat. 

Ventilatie

Ventilatie in nieuwbouw of renovatie particulier of B2B, Wij voorzien uw project van de passende balans ventilatie. Wij overlopen samen uw project om te zien welk systeem aan uw noden voldoet. 

Elektriciteit

Alle huishoudelijke elektriciteitswerken nemen wij eveneens onder onze vleugels. traditionele elektriciteit, busbekabeling, Huisautomatisering, slimme woning. Kortom wij kunnen u een volledig pakket aanbieden! 1aanspreekpunt 5diensten!

VWD Renting

Sinds kort staan wij ook in voor het verhuren van noodverwarming en verhuur van werfkast elektriciteit. Bij elke verhuren dient de aansluiting keuring en indienstname door ons uitgevoerd te worden.